DeLuxe lábmasszírozó készülék légpárnákkal

DeLuxe lábmasszírozó készülék légpárnákkal

Gyártó: VIVAMAX
Nettó ár: 52.890 Ft
Bruttó ár: 67.170 Ft
Cikkszám: GYVM28
Tömeg: 1.48kg
X-méret: 400.00 mm, Y-méret: 300.00 mm, Z-méret: 144.00 mm,
Kiszerelés: 1.00 db/
Gyártói cikkszám:
Státusz: Raktáron

Adatok

Deluxe lábmasszírozó - exkluzív masszázsélmény a lábaknak


A Vivamax Deluxe professzionális lábmasszírozó készülék görgőkkel és légpárnákkal végez masszázst a lábfejen, így segít tulajdonosának megszabadulni a napi stressztől, valamint kikapcsolódni és ellazulni.
A talpmasszázst, mint egészségi problémák kezelését segítő terápiát, széles körben alkalmazzák az alternatív gyógyászatban. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet öngyógyító folyamatait. A talp reflexzónáinak masszírozásával nőhet a belső szervek vérbősége, javulhat az anyagcsere, ami segíthet a szervezet öngyógyító erőinek mozgósításában. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas, általános célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely hozzájárulhat a jobb életminőséghez.


Görgők a talpnál: A talpmasszázst a készülékbe beépített görgők végzik, melyek tökéletesen reprodukálják az emberi érintéssel történő lazító, akupresszúrás masszázstechnikát.


Masszázsfunkciók


Hőterápiás görgők: A hőterápiás görgők előre- hátra mozgással ringatják talpunkat. Az intenzív hőterápia erősítheti a talpmasszázs emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásait.


Forgó görgők: Intenzív forgó mozgással átnyomkodják, átmasszírozzák talpunkat, érintve az akupunktúrás pontokat. Így segítenek harmonizálni a szervezet működését.


Légpárnák: Folyamatos pulzáló mozgásuk révén a légpárnák a boka körüli masszázzsal segítenek ellazítani a lábfejeket, esetlegesen csökkenteni azok zsibbadtságát.


Termékjellemzők  • Görgős masszázs a talpon, légpárnás masszázs a lábfejen

  • 6 automata masszázsprogram

  • Innovatív melegítő funkció

  • Automatikus kikapcsolás 15 perc használat után

  • Teljesítmény: 40W


Az akupresszúráról


Az akupresszúra a Távol-kelet egyik legismertebb egészségmegőrző módszere. Különleges pontok rendszere alapján végzett pontmasszázs, melyet több ezer éve ismernek. A keleti orvoslás az emberi szervezetet egymással összefüggő részek egységének tekinti. Úgy vélik, minden szerv kapcsolatban van egymással, és mindegyik egészsége a többi működésén múlik. Ezt a kapcsolatot az energiapályákon (meridiánok, nadik) áramló életenergia biztosítja. Ez a szelíd, természetes módszer a belső szervek és a bőr közötti kapcsolaton alapul. A kezelés során az akupresszúrás pontokat mechanikusan ingereljük a görgőkkel és a légpárnákkal.

Ajánlott termékek

Shiatsu univerzális masszírozó Cikkszám:GYVM23

Ár: 26.559  Ft
Státusz: Raktáron

Vitality lábmasszázs készülék Cikkszám:GYVM20

Ár: 47.800  Ft
Státusz: Raktáron

Vitality kézi masszírozó készülék Cikkszám:GYVMK3

Ár: 10.621  Ft
Státusz: Raktáron

„Relax and Dream DELUXE” masszázsfotel (fekete) Cikkszám:GYVM33F

Ár: 723.773  Ft
Státusz: Raktáron

nyomtasson.hu

Hírlevél feliratkozás

* indicates required
 SimplePay vásárlói tájékoztató Árukereső.hu
 

Weboldal készítés, webáruház készítés
© 2014 Minden jog fenntartva.